Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση τους. Περισσότερες Πληροφορίες
Το aR-shop είναι το "Εκπτωτικό Ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο"
50.000 βιβλία & 3.500 αξεσουάρ σε απίστευτες τιμές χονδρικής
Σε συνδυασμό με άψογη προσωπική και γρήγορη εξυπηρέτηση

ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - 9789600234978 - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ - ΛΑΖΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ Ε.

-10% ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - 9789600234978 - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ - ΛΑΖΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ Ε.

Το aR-shop είναι ένας ασφαλής διαδικτυακός χώρος αγορών

 
 
Αυτό το προϊόν έχει επιλεγεί για να σου προσφέρει Δωρεάν Μεταφορικά!

α. Βάλε το προϊόν στο καλάθι σου,
β. Στο Ταμείο δώσε τον κωδικό κουπονιού ΑΠΟΣΤΟΛΗ
και ΚΕΡΔΙΣΕ:
• τα Έξοδα Αποστολής εντός Ελλάδος (αξίας 1,99€) και 
• 
αν πληρώσεις με κάρτα, επιπλέον και τα Έξοδα Αντικαταβολής (αξίας 1,40€)

 

  • Προβολές: 11
  • Κατασκευαστής: Εκδόσεις Παπαζήση
  • Κωδικός Προϊόντος: b238620
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 74
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1-3 ημέρες *
  • 55,00€
  • 49,50€
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 5500

Διαθέσιμες Επιλογές

 

το προσφέρει
τα χαμηλότερα Έξοδα Αποστολής

(από 0€ έως 1,99€)
Δες αναλυτικά

Ένα βιβλίο που ξεχωρίζει στην κατηγορία Τροφή - Τεχνολογία!


Εκδόσεις Παπαζήση - ΛΑΖΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ Ε. - Φυσικές ιδιότητες τροφίμων - - Οι φυσικές ιδιότητες των τροφίμων είναι πάρα πολύ σπουδαίες καθώς συσχετίζονται άμεσα με την ποιότητα και επηρεάζουν τη συμπεριφορά των τροφίμων κατά την επεξεργασία. Η συστηματική μελέτη των φυσικών ιδιοτήτων των τροφίμων είναι μια σχετικά νέα επιστημονική περιοχή και έτσι, η εις βάθος κατανόηση αυτών είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και διεργασιών επεξεργασίας τροφίμων. Οι διάφορες μέθοδοι επεξεργασίας των τροφίμων μεταβάλλουν τις φυσικές ιδιότητες και προκαλούν επιθυμητές ή και ανεπιθύμητες μεταβολές στο θρεπτικό περιεχόμενο, την υφή, το χρώμα, τη γεύση, το άρωμα και τα λοιπά χαρακτηριστικά της ποιότητας. Ο σχεδιασμός των διεργασιών και του εξοπλισμού επεξεργασίας των τροφίμων απαιτεί επίσης γνώση των βασικών φυσικοχημικών και μηχανικών ιδιοτήτων των τροφίμων, ενώ, λόγω της πολύπλοκης φυσικής και χημικής δομής των τροφίμων, πολλές φορές, δεν μπορεί να γίνει θεωρητική πρόβλεψη και χρειάζονται δεδομένα. Έτσι, η γνώση των φυσικών ιδιοτήτων είναι σημαντική για το χειρισμό, την προετοιμασία, την επεξεργασία, τη συντήρηση, τη συσκευασία, την αποθήκευση και τη διανομή των τροφίμων. Το παρόν βιβλίο παρέχει ένα θεωρητικό και πρακτικό εργαλείο για την πρόβλεψη των φυσικών ιδιοτήτων των τροφίμων. Εξετάζονται η ενεργότητα ύδατος και η υαλώδης μετάπτωση, οι ρεολογικές, επιφανειακές, θερμικές, μηχανικές, ηλεκτρικές & διηλεκτρικές, οπτικές και ακουστικές ιδιότητες, καθώς και οι ιδιότητες μεταφοράς μάζας. Το νερό είναι ο βασικός διαλύτης των τροφίμων, ενώ επηρεάζει τις ιδιότητες των τροφίμων. Επομένως, σπουδαία είναι η γνώση της δομής και των ιδιοτήτων του νερού. Μεγάλη σπουδαιότητα έχει, επίσης, η σχέση μεταξύ δομής, μήτρας, σύνθεσης και ιδιοτήτων των τροφίμων και η οποία απασχολεί ιδιαιτέρως. Το βιβλίο αυτό αναδεικνύει πλήρως το δυναμικό των φυσικών ιδιοτήτων με τρόπο συστηματικό και με ιδιαίτερη έμφαση στη σπουδαιότητα αυτών στην επεξεργασία και ποιότητα τροφίμων, όπως νωπά, διογκωμένα, αφυδατωμένα, κατεψυγμένα, θερμικά επεξεργασμένα, αποτελούμενα από μικροδομές (γαλακτώματα, αφροί, αιωρήματα) κ.λπ.. Το βιβλίο αποτελεί απαραίτητο βοήθημα για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, τους ασχολούμενους με το σχεδιασμό και ανάπτυξη στον τομέα των τροφίμων και για τους επαγγελματίες, επιστήμονες, μηχανικούς και τεχνολόγους που ασχολούνται με την επεξεργασία και παραγωγή των τροφίμων.

* Η διαθεσιμότητα εξαρτάται από την ύπαρξη επαρκούς στοκ στον εκδότη

* Αναζήτηση στη βάση δεδομένων της Βιβλιονέτ: http://biblionet.gr/main.asp?page=results&title=&TitleSplit=1&summary=&isbn=978-960-02-3497-8

Attribute
Είδος Βιομηχανική χημεία
Υποκατηγορία 1 Τροφή - Τεχνολογία
Αρχική Τιμή 55,00
Γλώσσα ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Έκπτωση % 10,00
Χαρακτηριστικά 29χ21
Συγγραφέας ΛΑΖΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ Ε.
Ημερομηνία πρώτης έκδοσης 2019
Σελίδες 536
ISBN 978-960-02-3497-8

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

Ετικέτες: ΛΑΖΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ Ε., Εκδόσεις Παπαζήση, Τροφή - Τεχνολογία

Είπαν για εμάς:
Μεγάλη ποικιλία, ασυναγώνιστες τιμές και άμεση εξυπηρέτηση. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
- Ειρήνη Καλογεροπούλου - 7/4/2019
Άριστη και γρήγορη εξυπηρέτηση, άψογη επικοινωνία! Μπράβο σας, συνεχίστε έτσι!!!!!
- Vaki Bouloukou - 6/6/2019
Άψογοι επαγγελματίες απο καθε άποψη!Μετά απο αρκετές παραγγελίες μπορώ να πω πως ειναι οι Καλύτεροι με διαφορά!
- ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ - 6/12/2018